Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Εστιατόριο-Οινοποιείο, Λύκου, Εύβοια.

Εστιατόριο - Οινοποιείο, Λύκου, Εύβοια.
Νάμαστε και πάλι εδώ μιλώντας για το κρασί, και αυτή την φορά εντελώς τυχαία βρεθήκαμε στο εστιατόριο, η καλύτερα στο οινοποιείο στην Χαλκίδα, η καλύτερα πηγαίνοντας νότια από την Χαλκίδα χωρίς προορισμό, την Κυριακή 27/3/2016 με ψιλόβροχο, πέσαμε πάνω στην οινοποιεία Λύκος και στο εστιατόριο Λύκος. Λέμε, εδώ σταματάμε, μας δέχθηκαν με ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα η κυρία Νανά Λύκου (Nana Lykou), σύσωμη η ομάδα και βέβαια ο μάγειρας που στέλνω τους χαιρετισμούς μας, έτσι μας κέρδισαν. Μας πρότειναν να επισκεφθούμε το οινοποιείο πρώτα και μετά να δοκιμάσουμε τις νοστιμιές τους. Εγώ σαν καλός σερβιτόρος πέρνω από λόγια και εκτελώ τις επιθυμίες των άλλων αλλιώς γιατί να είσαι καλός σερβιτόρος. Μας δέχθηκε με ένα πλατύ χαμόγελο η οινολόγος, Βασιλική Αβραμίδη (Vasiliki Avramidi). Τα είπαμε μια χαρά και δοκιμάσαμε και δύο από τα κρασιά τους το Πανσέλινος (Cabernet-Merlot) του 2013 και την Μαλαγουζιά 2015,  που στο τέλος μας ακολούθησαν για να τα παρουσιάσουμε ως γνωστό και στα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου Γευστική και Εικαστική Παρέμβαση Οίνου. Περί οίνου ο λόγος, Μυτιλήνη. Οι εντυπώσεις μας άριστες, η γεύση των κρασιών και των εδεσμάτων στο εστιατόριο, με το απόλυτο umami.
Υγειένετε!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου