Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Η παλαίωση του κρασιού.

Καλημέρα!
Πολλά κρασιά πριν μπουν στο μπουκάλι είτε ζυμώνονται σε ξύλινες δεξαμενές ή ωριμάζουν σε ξύλινα βαρέλια ή σε ανοξείδωτες δεξαμενές, παραμένουν στην φιάλη για κάποιο χρονικό διάστημα πριν βγουν στο ράφι της αγοράς. Η διαφορά από τα άλλα ποτά είναι ότι το κρασί εξελίσσεται στο πέρασμα του χρόνου. Δεν είναι όμως εκ των προτέρων σίγουρο ότι στο πέρασμα του χρόνου όλα τα κρασιά εξελίσσονται προς το καλύτερο. Μπορεί αυτό να συμβεί σε ένα ποσοστό που η στατιστικές το αναφέρουν κάπως χαμηλό, χωρίς να θέλω να σας τρομάξω.
Για να το διαπιστώσετε μπορείτε να ακολουθήσετε την προηγούμενη συμβουλή, για την εξέλιξη του κρασιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου